Privacybeleid

Dit privacybeleid legt uit hoe onze organisatie de persoonsgegevens gebruikt die we van u verzamelen wanneer u onze website gebruikt.

Welke gegevens verzamelen wij?

Ons bedrijf verzamelt de volgende gegevens:

  • Persoonlijke identificatiegegevens (naam, e-mailadres, telefoonnummer, enz.)

Hoe verzamelen wij uw gegevens?

U geeft ons bedrijf direct de meeste gegevens die we verzamelen. Wij verzamelen gegevens en verwerken gegevens wanneer u:

  • Registreer online of plaats een bestelling voor een van onze producten of diensten.
  • Maak vrijwillig een klantenenquête of geef feedback op een van onze prikborden of via e-mail.
  • Gebruik of Bekijk onze website via de cookies van uw browser.

Hoe zullen wij uw gegevens gebruiken?

Ons bedrijf verzamelt uw gegevens zodat we:

  • Uw bestelling te verwerken en uw account te beheren.
  • E-mail je met speciale aanbiedingen voor andere producten en diensten waarvan we denken dat je ze misschien leuk vindt.

Wanneer ons bedrijf uw bestelling verwerkt, kan het uw gegevens verzenden naar, en ook de resulterende informatie van, kredietinformatiebureaus gebruiken om frauduleuze aankopen te voorkomen.

Hoe slaan wij uw gegevens op?

Ons bedrijf slaat uw gegevens veilig op in beveiligde Cloud Services die door Microsoft worden beheerd.

Ons bedrijf zal uw bestanden verzonden voor het citeren van doeleinden voor de lengte van het citeren proces, d.w.z. totdat een offerte wordt geaccepteerd of geweigerd. Zodra deze periode is verstreken, zullen we uw gegevens verwijderen door alle vertrouwelijke bestanden te verwijderen.

Marketing

Ons bedrijf wil u graag informatie sturen over producten en diensten van ons waarvan wij denken dat u ze misschien leuk vindt, evenals die van onze partnerbedrijven.

Als u akkoord bent gegaan met het ontvangen van marketing, u zich altijd afmelden op een later tijdstip.

U hebt te allen tijde het recht om te voorkomen dat ons bedrijf contact met u opneemt voor marketingdoeleinden of om uw gegevens aan andere leden van onze bedrijfsgroep te geven.

Als u niet langer gecontacteerd wenst te worden voor marketingdoeleinden, klik dan hier.

Wat zijn uw rechten inzake gegevensbescherming?

Ons bedrijf wil ervoor zorgen dat u zich volledig bewust bent van al uw rechten inzake gegevensbescherming. Elke gebruiker heeft recht op het volgende:

Het recht op inzage – u hebt het recht om ons bedrijf te verzoeken om kopieën van uw persoonsgegevens. We kunnen u een kleine vergoeding voor deze service in rekening brengen.

Het recht op rectificatie – u hebt het recht om ons bedrijf te verzoeken om alle informatie die u meent te corrigeren. U hebt ook het recht om ons bedrijf te vragen om de informatie te vervolledigen die volgens u onvolledig is.

Het recht op gegevenswissing – u heeft het recht om ons bedrijf te verzoeken uw persoonsgegevens onder bepaalde voorwaarden te wissen.

Het recht om de verwerking te beperken – u hebt het recht om te verzoeken dat ons bedrijf de verwerking van uw persoonsgegevens beperkt, onder bepaalde voorwaarden.

Het recht om bezwaar te maken tegen verwerking -u hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf, onder bepaalde voorwaarden.

Het recht op overdraagbaarheid van gegevens – u hebt het recht om te vragen dat ons bedrijf de gegevens die we hebben verzameld aan een andere organisatie, of rechtstreeks aan u, overdraagt onder bepaalde voorwaarden.

Als u een verzoek doet, hebben we een maand om op u te reageren. Als u een van deze rechten wilt uitoefenen, neem dan contact met ons op via onze e-mail: info@fiberneering.com

Or write to us: Fiberneering BV, Ceintuurbaan 15, 8022 AW Zwolle, The Netherlands.

Cookies

Cookies zijn tekstbestanden die op uw computer worden geplaatst om standaard Internetlog informatie en informatie over bezoekersgedrag te verzamelen. Wanneer u onze websites bezoekt, kunnen wij automatisch informatie van u verzamelen via cookies of vergelijkbare technologie

Ga voor meer informatie naar allaboutcookies.org.

Hoe gebruiken we cookies?

Ons bedrijf gebruikt cookies op verschillende manieren om uw ervaring op onze website te verbeteren, waaronder:

  • Je ingelogd houden
  • Inzicht in hoe u onze website gebruikt

Welke soorten cookies gebruiken we?

Er zijn een aantal verschillende soorten cookies, maar onze website gebruikt:

  • Functionaliteit – ons bedrijf gebruikt deze cookies zodat we u op onze website herkennen en uw eerder geselecteerde voorkeuren onthouden. Deze kunnen omvatten welke taal u verkiest en de locatie waar u zich bevindt. Een mix van First-Party en Third-party cookies wordt gebruikt.
  • Adverteren-ons bedrijf gebruikt deze cookies om informatie te verzamelen over uw bezoek aan onze website, de inhoud die u hebt bekeken, de links die u hebt gevolgd en informatie over uw browser, apparaat en uw IP-adres. Ons bedrijf deelt soms enkele beperkte aspecten van deze gegevens met derden voor reclamedoeleinden. We kunnen ook online gegevens die via cookies zijn verzameld, delen met onze advertentiepartners. Dit betekent dat wanneer u een andere website bezoekt, u mogelijk reclame wordt getoond op basis van uw browse patronen op onze website.

Hoe cookies te beheren

U uw browser zo instellen dat deze geen cookies accepteert en de bovenstaande website vertelt u hoe u cookies uit uw browser verwijdert. In enkele gevallen functioneren sommige functies van onze website echter mogelijk niet als gevolg.

Privacy beleid van andere websites

De website van ons bedrijf bevat links naar andere websites. Ons privacybeleid is alleen van toepassing op onze website, dus als u op een link naar een andere website klikt, moet u hun privacybeleid lezen.

Wijzigingen in ons privacybeleid

Ons bedrijf houdt zijn privacy policy onder regelmatige controle en plaatst eventuele updates op deze webpagina. Deze privacy policy is voor het laatst bijgewerkt op 2 januari 2020.

Hoe u contact met ons op

Als u vragen hebt over het privacybeleid van ons bedrijf, de gegevens die wij over u bewaren of als u een van uw rechten op gegevensbescherming wilt uitoefenen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

E-mail ons op: info@fiberneering.com

Or write to us: Fiberneering BV, Ceintuurbaan 15, 8022 AW Zwolle, The Netherlands.

Contact opnemen met de bevoegde autoriteit

Indien u een klacht wenst te melden of als u van mening bent dat ons bedrijf uw bezorgdheid niet op bevredigende wijze heeft aangepakt, u contact opnemen met het kantoor van de Information Commissioner.

Naam: Jasper Bouwmeester

E-mailadres: info@fiberneering.com