Fiberneering’s 3D Print Oplossing Voor

Prototypes

U heeft maar een paar seconden om echt indruk te maken op uw klant of investeerder! Dus een prototype moet zeer effectief zijn in het overbrengen van uw idee. Wij maken grote prototypes die deze communicatie mogelijk maken!

Onze 3D prints onderscheiden zich omdat ze groot én gedetailleerd zijn. Hierdoor is het mogelijk om spectaculaire modellen te maken!

Geprinte plug voor betonmal

Direct uit CAD

Wij kunnen de bestanden uit de meeste CAD programma’s direct printen. Zeker met het oog op technische prototypes is dat natuurlijk een groot voordeel.

Geprinte plug voor betonmal

Printen

Het model wordt geprint op onze grote printers. Hiermee kunnen we modellen tot 1m uit 1 stuk fabriceren en grotere producten assembleren we uit meerdere prints.

Mouyld completely prepared for composite production

Afwerken

Bij prototypes gaat het om het aantonen van een concept. De hiervoor benodigde afwerking stemmen wij met u af. Hierbij kan u denken aan het verlijmen van inserts of het aanbrengen van een coating.

Eindproduct

Eindproduct

 Uiteindelijk leveren wij u het eindproduct zodat u deze kunt gebruiken.

Hoe?

De kern is ons 3D Print proces. We gebruiken dit om indrukwekkende modellen te realiseren.

Het begint met uw visie. We gebruiken een scala aan moderne 3D tools om de ultieme ervaring voor uw publiek te creeren. Lees meer over ons proces en de mogelijke opties.

Voorbeelden en meer informatie

Welke verschillende printtechnieken zijn er?

Welke verschillende printtechnieken zijn er?

Er zijn heel verschillende productietechnieken die allemaal onder '3D Printen' of 'Additive Manufacturing' vallen. Ze zijn echter voor heel verschillende toepassingen geschikt en geven ook verschillende resultaten. Als je op zoek bent om een product te laten...

3D-Printed handlebars for 2021 Olympic Games track bike

3D-Printed handlebars for 2021 Olympic Games track bike

One of Fiberneering most challenging projects was the development of the handlebars for the Dutch Olympics team new track bike. Our partners, Actiflow and Pontis chose us to translate their design into a functional carbon fiber prototype, ready for testing on the race...

Hoe groot kan je 3d printen?

Hoe groot kan je 3d printen?

We zien steeds vaker dat klanten ons benaderen met grote producten die ze geprint willen hebben. Regelmatig komt dan ook de vraag voorbij over groot 3D printen en wat eigenlijk maximaal geprint kan worden. Zoals bekend bestaan er verschillende printtechnieken, deze...

R

Productontwikkeling bureau

Nieuw product concept

R

OEM's

Beursmodellen

R

Producenten

Nieuw mal ontwerp